Gyász

2024.04.24. 06:06

Gyászhírek, április 24.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor, nagybácsi, SPULNYIK MIKLÓS ZOLTÁN (Biharpüspöki) 60 éves korában rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése ma, április 24-én, szerdán 16 órakor a biharpüspöki református kápolnából lesz. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében! Búcsúzik tőle testvére, Lajos, sógornője, Erzsike, gyermekeik és azok családjai.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól, nagyapától, volt élettárstól, SPULNYIK MIKLÓS ZOLTÁNTÓL, aki 60 évesen örökre itt hagyott bennünket. Emlékét megőrizzük, a jó Isten nyugtassa békében! Búcsúzik tőle volt élettársa, Ildi, lánya, Melinda, veje és unokája.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett nagybátyámtól, SPULNYIK MIKLÓS ZOLTÁNTÓL, aki 60 évesen örökre itt hagyott bennünket. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle unokaöccse, Romi és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a KÁDÁR családnak, a szeretett feleség, anya, nagymama, testvér és anyós, KÁDÁR MÁRIA (született PELLEI) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az Ady Endre Líceum 1971-ben végzett XII. C osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában