Programok

2024.05.28. 11:05

Játékkaraván Nagyváradon

Játék-, könyv- és művészeti fesztivál fog zajlani május 30 és június 2 között a nagyváradi neológ zsinagógában a HappyColor Románia és az Oradea Heritage közös szervezésében. Négy napos eseménnyel ünneplik a gyermeknapot, amelyen a játékok, a vidámság, a kreativitás, az olvasás kap főszerepet. A helyszínen oktató játékok, memória és kreativitást serkentő társasjátékok, könyvek, színházműhelyek, mesehősök, kreatív műhelyek várják a családokat és a játékos kedvű baráti társaságokat. A részvétel ingyenes. A fesztivál csütörtökön, pénteken és szombaton 10-20 óra között, míg vasárnap 10-19 óra között látogatható. További információ a fesztivál Facebook-eseményénél (Festivalul Caravana cu Jocuri - Oradea 2024).
A játékkaraván a Happy Color Románia és partnereinek projektje, amelynek célja játékos oktatás népszerűsítése, valamint a kulturális tevékenységekhez való hozzáférés megkönnyítése minden korosztály számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában