Támogatott tartalom

2024.05.31. 07:44

Szórakozás reggeltől estig június 1-jén a nagyváradi ERA Parkban: óriásmackók felvonulása, játékos mesék és intergalaktikus buli!

Június 1-jén a nagyváradi ERA Parkba látogató gyerekek nagyszerű napot fognak ott tölteni. A Szórakozás reggeltől estig szlogen alatt az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont számos tevékenységgel készült a kicsik ünneplésére. Gyermekszínház, bűvészmutatványok, interaktív műsorok és óriás mackók felvonulása – csak néhány a szórakozási lehetőségekből.

Játékos mesék

Délelőtt 11 órakor a rendezvényteremben a Gyermekszínház Játékos történetek című előadására várják a kicsiket, a Mihaela Gherdan, Corina Cernea, Andrian Locovei és Șerban Borda színészek előadásában. Egy órán keresztül kicsik és nagyok egyaránt tanúi lehetnek egy zenés, interaktív előadásnak, amely igazi utazás a mesék világába. Piroska és a farkas, A kecske és a három gidó, Hamupipőke és Hófehérke játékos, kissé átalakított formában kerül bemutatásra. Ezúttal például a híres Farkas, aki általában csak a haját változtatja, a bundáját nem, kicsit más lesz...

„Meseszerű előadás, mindenki ízlésének megfelelő tanulsággal: az életben jó, ha kedvesek és engedelmesek, szorgalmasak és türelmesek vagyunk, ha mindenkinek segítünk, mert ezzel valójában magunkon segítünk!” – írják le a szervezők.

Óriásmackók felvonulása a nagyváradi ERA Parkban

Az események ezután a kupola alá költöznek. 12.30 és 13.30 között a gyerekeket bűvészbemutatóra várják, majd az óriásmackó-parádé következik. 13 és 16 óra között négy mackó hatszor 20 perces előadást tart (óránként két előadás) az ERA Park kupolatermében és a Carrefour-galéria területén.

Az ERA Park legfiatalabb barátait is meghívják a Baby Heart Show-ra, egy interaktív, szórakoztató és oktató műsorra, amely az egy évnél idősebb gyerekek számára is alkalmas. A műsor 15 órától 16 óráig tart a rendezvényteremben, ahol egy profi színésznő, Lili, kabalafigurája, Baby Heart és plüss társa, Monkey kíséretében táncokkal, dalokkal, játékokkal, ismert dallamokkal és saját szerzeményekkel szórakoztat egy szuper gyerekműsorban!

 

Intergalaktikus buli a Vidámság Barátaival

Ugyanezen a napon a Vidámság Barátai 16 órától 20 óráig szuper bulit rendeznek az ERA Parkban. Slime party, szenzoros játék hidrofil labdákkal, kinetikus homokkal és gyurmával, valamint csillámtetoválás – csupán néhány az ígért attrakciók közül.

Az érdeklődőket intergalaktikus bulira invitálják: fénykard- és fegyverharcok, aszteroidák kilövése, játékok bolygókkal, galaxisokkal és földönkívüliekkel, valamint intergalaktikus harci torna. Ezen kívül a gyerekek egy közös műhelymunkán is részt vehetnek, ahol kartondobozokból rakétát építenek.

A kicsiket minden kalandjukban 9 animátor kíséri, akiknek többségét a híres Csillagok háborúja film ihlette: Jango Fett, Yoda, Darth Vader, Leia hercegnő, a rohamosztagosok, a Star Wars csapat, Supergirl, Asztronauta, Pikachu. Emellett a tudományok doktora, Van Castravetzen egy igazán izgalmas világba kalauzolja el a gyerekeket.

Legyenek naprakészek, látogassanak el weboldalunkra, az era-oradea.ro-ra, valamint a Facebook és Instagram oldalainkra.

A belépés mindenki számára ingyenes, tehát várunk mindenkit, hogy találkozzunk és jól érezzük magunkat!

(Fizetett hirdetés, CH23354)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában