Támogatott tartalom

2024.07.19. 00:00

Lufidzsungel és Safari Party a nagyváradi Era Parkban!

A vakáció új látványosságokat hoz a nagyváradi ERA Parkba. Az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont kupolaterme ad otthont július 19.–augusztus 27. között a Lufidzsungelnek, tele színekkel és fantáziával, ahol a gyerekek és szüleik úgy érezhetik magukat, mintha mesében lennének.

Több ezer léggömb fogja felvenni állatok, növények, fák, virágok, egy barlang és egy négyméteres zsiráf látványos alakját.

Az eseményt az ERA Park a Balloon Megastore-ral közösen szervezi, amely az ország ezen részén a legnagyobb partikellékekre, többek között LED-es és héliumos lufikra szakosodott üzlet. Képviselői gondoskodnak arról, hogy a „dzsungelben” minden rendben legyen, és mind az összeszerelés, mind a szétszerelés, mind a karbantartási manőverek a természetre való odafigyeléssel és a keletkező hulladék szelektív gyűjtésével kapcsolatos gondossággal történjenek.

A kupola alatti események különleges fénypontja a július 21-én, vasárnap megrendezésre kerülő Safary Party lesz a Vidámság Barátai csapatával. Délután 17 és este 20 óra között a kicsiket mászótornyon való edzésre várják, valamint szafaris jelmezversenyre édes nyereményekkel és kincskeresésre.

Lesz arcfestés is, szóval nagyszerű időtöltésnek ígérkezik.

A belépés ingyenes, szeretettel várunk mindenkit!

(CH 23670)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában