Reklám

2024.07.24. 16:02

RAT Podele & Zugrăvit: tapasztalat és bizalom a lakberendezés terén

Minden tökéletesen megtervezett és kivitelezett térben ott van a szakértelem és az elhivatottság.

Ez a története Cristian Raț belsőépítészeti szakértőnek, aki többéves tapasztalattal rendelkezik, amelyet egy németországi cégnél szerzett.
Cristian Raț az építőiparban kezdte pályafutását egy neves németországi vállalatnál, ahol a padlószerelés és a belsőépítészet területén fejlesztette ki tudását.

Kellő bátorsággal és elszántsággal úgy döntött, hogy követi álmát, és saját vállalkozást épít. Így évek kemény munkája és elszántsága után Cristian Raț neve ismertté vált az iparágban.
Bár vállalkozói útja során nehézségekbe ütközött, Cristian nem csüggedt. Tanult a tapasztalataiból, és visszatért Romániába, hogy folytassa a befejező munkálatok és a javítások iránti szenvedélyét.
Jelenleg cége, a RAT Podele & Zugrăvit a magas színvonalú szolgáltatásokat és személyre szabott megoldásokat kínáló belsőépítészeti mércét jelenti.
A RAT Podele & Zugrăvit teljes körű szolgáltatásokat kínál, a padlófektetéstől a befejezésig és a festésig.
Bármilyen projektről legyen is szó, Cristian Raț és csapata a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek.
Ha professzionális belsőépítészeti szolgáltatásokat keres, ne habozzon kapcsolatba lépni a RAT Podele & Zugrăvit csapatával, amely segíteni fog álmai valóra váltásában.
További információkért és időpontfoglalásért kérjük, látogasson el a cég székhelyére: Margitta, Márton Áron utca 1. szám, vagy hívja a 0770-542-966 telefonszámot. Megtalálhatók továbbá a következő Facebook-oldalon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100082834377184.

Támogatott tartalom CH 23128

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában