Üzérkedés

2024.08.05. 16:46

Az eredeti ár többszöröséért kínálják a jegyeket a Bocelli-koncertre

Sok váradi és Bihar megyei lakos örömmel fogadta a hírt, hogy Andrea Bocelli novemberben városunkban lép fel. Nem csak a zene szerelmesei, hanem a jegyüzérek is lecsaptak a lehetőségre.

BN-összeállítás

A nemzetközi operavilág egyik legismertebb és legmegbecsültebb művésze, Andrea Bocelli tenorénekes fog fellépni a Nagyvárad Arénában november 17-én este a Sounds of Oradea fesztivál égisze alatt. Andrea Bocelli idén ünnepli zenei pályafutásának harmincéves évfordulóját, amit egy nagyszabású koncertturnéval tesz emlékezetessé. Ennek a turnénak az állomásai közé sikerült beiktatni Nagyváradot is. A múlt heti bejelentést követően alig telt el 24 óra, és a hivatalos jegyértékesítési platformon, a iabilet.ro oldalon eladták az összes jegyet. A szerencsések és az élelmesebbek az 5030 darab különböző kategóriájú jegyet 265 és 530 lej között vásárolhatták meg, viszont rengetegen vannak azok, akiknek már nem maradt jegy. És sokan vannak a jegyüzérek is, akik több jegyet felvásároltak és most többszörös áron próbálják árusítani.
A múlt hét végén a speciálisan a jegyüzérkedésre szakosodott viagogo.com nemzetközi oldalon már megjelentek viszonteladásra a Bocelli koncertjegyek, természetesen az eredeti ár többszöröséért. Egy jegyet az ülőhely kategóriájától függően 890 és 2875 lej között kínáltak eladásra, viszont a VIP-kategóriás jegyek darabjáért akár a 4000 lejt is elkérték. A jelenség nem egyedülálló, hiszen Andrea Bocelli koncertturnéjának más állomásain is zajlik a jegyüzérkedés a már említett platformon. Így az augusztusi lengyelországi és horvátországi, a szeptemberi bulgáriai, a novemberi budapesti és a decemberi amerikai koncertekre is elkezdték a jegyek feláras újraértékesítését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában