Job Expo

2024.09.17. 07:54

A Sogefi Suspensions Eastern Europe a Nagyvárad Job Expón

Tizenhét állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra a Sogefi Suspensions Eastern Europe vállalat.

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására október 4-én 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). A munkahelyet keresők az állásbörzén részt vevő munkáltatók állásajánlatai közül választhatnak.
A Sogefi Suspensions Eastern Europe 17 munkahelyet kínál középfokú és felsőfokú végzettségűeknek, a következőképpen: termelési operátorok (10 hely), logisztikai folyamatkezelő (1), villanyszerelő (1) és szerelő-beállító (5). 

Sogefi Suspensions Eastern Europe 

A három fő gyártási területen (szűrők, felfüggesztések és hűtőrendszerek) szerzett több mint 40 éves tapasztalatával a Sogefi az autóipari alkatrészek világszinten vezető beszállítója. „A Sogefi munkatársai jelentik a fő sikertényezőt. A csoport fejlődéséhez mindig is jelentősen hozzájárult minden egyes alkalmazott” – mondják a vállalat képviselői. 
A társaság vonzó bércsomagot, étkezési utalványokat, esetenként teljesítménybónuszt, toborzási bónuszt, ingyenes képzést ajánl. Aki felvételt nyer, annak lehetősége van arra, hogy egy dinamikus csapat tagja legyen, és a legmodernebb berendezésekkel dolgozhasson. 

 

Nagyvárad Job Expo – 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására eddig 15 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult és Gruber Logistics.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában