Támogatott tartalom

2 órája

A Szórakozott Professzor a nagyváradi ERA Parkba érkezik

A fizika és a kémia sehol sem volt még olyan vonzó, mint a nagyváradi ERA Parkban. Az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központban lehet találkozni a Szórakozott Professzorral, egy rokonszenves figurával, akinek tehetsége van ahhoz, hogy közelebb hozza a tudományt a kicsikhez.

A Szórakozott Professzor, Șerban Borda nagyváradi színész alakításában, interaktív, oktató és szórakoztató műsor keretében mutatkozik be, ahol a nézők kipróbálhatják vagy megtanulhatják az alapvető fizikai és kémiai ismereteket.

A szeptember 29-i, vasárnapi előadás nemcsak informál, hanem szórakoztat is, lehetőséget nyújt arra, hogy a tudományt a gyakorlatban is lássuk, és összetett fogalmakat fedezzünk fel közérthető és energikus módon.

 

A különc professzor például látványos tudományos kísérletekkel kápráztatja el közönségét, amelyeket a résztvevők, különösen a diákok és a tanárok kis léptékben megismételhetnek.

A Szórakozott Professzorral 11 órától lehet találkozni a nagyváradi ERA Park rendezvénytermében, a belépés mindenkinek ingyenes. Ne hagyják ki az alkalmat!

CH24134

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában