Gyász

2024.09.10. 07:03

Gyászhírek, szeptember 10.

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HEILMANN MÁRIA JULIÁNA életének 76. évében hazatért megváltó Urához. A szeretett édesanyától és nagymamától szerdán, 2024.09.11-én 14 órától veszünk végső búcsút a Steinberger kápolna ravatalozójában. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy emlékének egy szál fehér virággal áldozzanak. Búcsúznak tőle gyermekei és családjaik.

*

„Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” (Jób 19:25) Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nővértől, sógornőtől, keresztanyától, HEILMANN MÁRIÁTÓL. Öccse, Sándor, sógornője, Irma és keresztlánya, Ildikó.

*

Mert nekem az élet Krisztus és a meghalás nyereség.” (Filippi 1:21) Mély fájdalommal szívünkben, szemünkben könynyekkel veszünk búcsút a szeretett lánytestvértől, keresztanyától, unokanagynénitől, HEILMANN MÁRIÁTÓL. Testvére, Erzsike, keresztfia, Zsolti és családja, Krisztián és családja, Kinga és barátja.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága édesanya és nagymama, MIKLÓS TERÉZ (Várasfenes) életének 80. évében eltávozott szeretteitől. Temetésére szeptember 9-én 15 órakor került sor a várasfenesi református kápolnától. Sosem feledünk el! Nyugodj békében! Szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk KÉRI ŞTEFANRA (született Biharon, volt szentmártoni lakos) halálának 15. évfordulóján. Szeretett családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki munkatársainknak, WEISZ MIKINEK és BABUCINAK, szerettük elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Csendes megnyugvást az elhunytnak! A gyászoló családnak vigasztalódást kíván a Caritas Catolica munkaközössége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában