Támogatott tartalom

2024.09.13. 08:20

Wild Nature a nagyváradi ERA Parknál. Fedezzen fel egy másik világot a virtuális és kiterjesztett valóság segítségével!

Gondolta volna, hogy csemetéje elefántháton sétálhat, vagy táncolhat az oroszlánnal? Nos, az elkövetkező időszakban a nagyváradi ERA Parkban lehetőség nyílik erre! Az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont az interaktív, nagyszerű Wild Nature (Vad természet) kiállítás megrendezésével digitális vadonná változik. Az eseményre szeptember 13–22. között kerül sor a bevásárlóközpont kupolája alatt, ahol a technológia tökéletesen keveredik a természettel, szórakoztató és tanulságos kalandot kínálva. 

A Wild Nature kiállítás a modern technológiákat, köztük a virtuális, kiterjesztett valóságot, a fejlett érzékelőket és a szkennelést használja fel, hogy emlékezetes élmények sorát teremtse meg. A résztvevők négy izgalmas állomást fedezhetnek fel, amelyek mindegyike egyedi témával rendelkezik.

A Roar ‘n’ Move szakaszon (testérzékelők) a látogatók a tánc ritmusára mozogva átélhetik a táncoló oroszlán bűvöletét. A gyerekek nyuszivá alakulnak át, akik egy rövid bemelegítés után utánozzák az oroszlántáncot, majd vidáman együtt táncolnak.

A Safari Dreamsnél (virtuális valóság) a kicsiket virtuális valóságos szafarikalandozásra invitáljuk. VR-szemüveget viselve egy aprólékosan újraalkotott ökoszisztémát fedezhetnek fel, ahol például elefántháton sétálhatnak, és izgalmas élményben lehet részük a különböző állatokkal való találkozásnál.

A Monkey Adventure állomásnál (mozgásérzékelők) a kis örökmozgók egy aktív majom mozgását utánozhatják, aki a valós és a virtuális világ kombinációjában ugrálva gyűjti a banánokat és kerüli a kókuszdiót.

A Butterfly Magic állomásnál (rajzolás/szkennelés) a gyerekek lerajzolhatják, majd beolvashatják pillangós művészeti alkotásaikat, és láthatják, hogyan kelnek életre a képernyőn a technológiai varázslat bemutatóján. A szervezők szerint a kiállítás fő attrakciója az interaktív rajzolás lesz, „egy teljesen varázslatos élmény, ahol a gyerekeknek egyedülálló lehetőségük lesz életre kelteni egy pillangót”. A lerajzolt kis lények az általuk elképzelt színekben animálódnak a képernyőn.

A Wild Nature kiállítás naponta 11 és 20 óra között lesz látogatható a nagyváradi ERA Park kupolatermében, a részvétel ingyenes. Várunk mindenkit, hogy együtt éljük át a látványt!


(Fizetett hirdetés, CH 24037)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában