Támogatott tartalom

2 órája

A RAVELI tovább bővül a hatodik üzlete és egy ÚJ raktár megnyitásával

A prémium belsőépítészeti megoldások komoly hagyományaival rendelkező Raveli.ro bővíti üzlethálózatát; a hatodik nagyváradi üzlet megnyitása kulcsfontosságú pillanat a fejlesztési stratégiánkban. Ez az új helyszín a már meglévő öt – az aradi, a temesvári és a nagyváradi – mellett erősíti jelenlétünket a nyugat-romániai piacon.

Minőség és kiválóság a formatervezésben

PORTA beltéri ajtók 25 százalékkal csökkentett áron

A Raveli.ro-nál minden általunk kínált termék tükrözi a minőség és az innováció iránti rendíthetetlen elkötelezettségünket. Az iparág vezető márkáival való együttműködésünk lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek ne csak termékeket, hanem teljes megoldásokat kínáljunk, amelyek bármilyen belső teret átalakítanak.

 

Porta Doors ajtók – Elegancia és funkcionalitás

Kínálatunk egyik alappillére a Porta Doors beltéri és kültéri ajtók választéka. A kiváló minőségükről ismert Porta Doors ajtókat úgy tervezték, hogy ne csak a helyiség esztétikáját, hanem funkcionalitását is javítsák. Legyen szó hangszigetelésről, fokozott biztonságról vagy tartósságról, ezek az ajtók megfelelnek ügyfeleink különféle igényeinek.
Új nagyváradi üzletünkben a vásárlók felfedezhetik a különböző kivitelezésű Porta Doors modelleket, amelyek mindegyike az innovációt és az eleganciát sugározza.
Akár a klasszikus, díszesen részletgazdag, akár a modern, minimalista stílust kedveli, a Porta ajtók számos kivitelben és színben kaphatók, bármilyen dekorációhoz illeszkednek. Ezenkívül a raktáron lévő kiválasztott modellek, mint például a Porta Royal, Porta Line, Porta Decor és Verte Home G4, most 25 százalékos kedvezménnyel kaphatók anélkül, hogy az ár a minőség rovására menne. Ez a tökéletes lehetőség, hogy egy csipetnyi eleganciát adjon otthonának, méghozzá kedvező áron. Ráadásul az ajtók felszerelésekor öt év garanciát vállalunk, így biztosítva, hogy befektetése védett és tartós legyen.

 

Kiváló minőségű padló minden stílushoz

A padlóburkolatok széles választékát kínáljuk, a laminált és rétegezett padlótól a BerryAlloc és az Arbiton modern LVT és SPC megoldásaiig. Ezeket a padlóburkolatokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a sűrű használatnak és a nedvességnek, így ideálisak a nagy igénybevételnek kitett területeken, például konyhákban és fürdőszobákban. Padlóink nemcsak funkcionálisak és tartósak, hanem esztétikailag is megnyerőek, kiegészítve bármilyen belsőépítészeti kialakítást a klasszikustól a modernig.

 

Top kiegészítők a hibátlan kivitelezéshez

Ajtó- és padlókínálatunk kiegészítéseként az Arbiton, a BerryAlloc és más vezető beszállítók kiegészítőinek széles választékát találhatják meg nálunk. A szegélylécek, profilok és egyéb díszítőelemek elengedhetetlenek egy tér minőségi kivitelezéséhez. Ezek a kiegészítők nemcsak az esztétikai szépséget fokozzák, hanem funkcionálisak is, védik és meghosszabbítják ügyfeleink belsőépítészeti beruházásainak élettartamát.

ÚJ fejezet, ÚJ logisztikai raktár Nagyváradon

 

Új nagyváradi üzletünk több mint egy értékesítési pont, az inspiráció és az innováció központja, ahol a vásárlók szakértői tanácsadásban és változatos termékkínálatban részesülhetnek. Ráadásul a termékeket közelebb hoztuk Önhöz, mivel a kolozsvári telephely egy logisztikai raktárral is rendelkezik, amely biztosítja a készleten lévő termékek aznapi átvételét.

Elkötelezett tanácsadóink csapata készen áll arra, hogy minden látogatót végigvezessen a teljes termékválasztási és testreszabási folyamaton, biztosítva, hogy minden ügyfél az igényeinek megfelelő tökéletes megoldásokkal távozzon.

A Raveli üzletek bővítése a minőség, az innováció és a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünket hangsúlyozza. Meghívjuk, hogy látogasson el új üzletünkbe Nagyváradon (Kolozsvári út 282. szám), vagy bármelyik helyszínünkre, hogy megtapasztalja, hogyan válthatjuk valóra álmait. 

További információkért keresse fel a www.raveli.ro oldalt, vagy tegyen látogatást bemutatótermeinkben, hogy megnézze és megérintse azokat a termékeket, amelyek bármilyen teret álmai otthonává varázsolhatnak:

·Arad 1 – Aurel Vlaicu sugárút, Z 27 tömbház; tel.: 0763-100-606

·Arad 2 – Petru Rareș utca 113. szám; tel.: 0760-100-606

·Temesvár 1 – Lipovei: Divizia 9 Cavalerie utca 21–23. szám; tel.: 0761-100-606

·Temesvár 2 – Șagului: Șagului sugárút 191. szám; tel.: 0762-100-606

·Nagyvárad 1 – Oneștilor utca 26. szám; tel.: 0767-600-606

·Nagyvárad 2 – Kolozsvári út 282. szám; tel.: 0787-600-606

Fizetett hirdetés! CH 6094

 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában