Kiértékelés

4 órája

A rekordok fesztiválja volt az idei

Az idei FestiFall volt a legnagyobb, mióta csak megrendezik Nagyváradon ezt az eseményt, írja közleményében a szervező Visit Oradea Egyesület. A közönségnek is lehetősége van kiértékelni a rendezvénysorozatot.

Forrás: Visit Oradea

BN-összeállítás

A FestiFall rekordszámú, nyolc helyszínnel és négy színpaddal zajlott 2024-ben, amelyek közül az egyik a Sebes-Körösön volt. Szintén rekordot döntött a résztvevők száma, illetve a premiernek számító programok. A Visit Oradea felmérése szerint az október 11–13. között lezajlott rendezvénysorozat három napján több mint 105 ezer személy látogatott ki az eseményekre, beleértve a helyiek mellett a hazai és külföldi turistákat is. Utóbbiak közül a legtöbben Kolozsvárról, Temesvárról, Ploieștiről és Konstancáról érkeztek Nagyváradra. A közlemény szerint rekordnak számít a résztvevő kereskedők (97) száma is, és ehhez még hozzáadódik a Nagyvásártéren (December 1. park) létesített ideiglenes vásár is, ahol 50 standnál várták az érdeklődőket. A közleményben kiemelik, hogy a nagy számban jelentkező kereskedők ellenére mindössze egy licitációra kellett sort keríteni az elhelyezésük érdekében. Az idei FestiFallnak a közösségi médiában is nagy sikere volt: a különböző felületekre feltöltött tartalmak több mint egymillió embert értek el. A nagyváradi filharmónia és a Mária Királyné Színház eseményei teltházasak voltak, és a turisztikai látványosságokat a fesztivál három napja alatt több mint 2100 személy látogatta meg. Szintén rekordnak számít az önkétesek száma: nem kevesebb, mint 113 személy segített az esemény lebonyolításában.

A Visit Oradea Egyesület arra kéri a résztvevőket, hogy értékeljék a FestiFallt. Ezt megtehetik annak a kérdőívnek a kitöltésével, amely a fesztivál Facebook-oldalán érhető el. A kérdőívet október 30-ig lehet kitölteni, a felmérésen való részvétel anonim. Ennek eredményeit arra fogják felhasználni, hogy a következő idényeket még jobbá, még szórakoztatóbbá tegyék – jelezte az egyesület a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában