Caritas Catolica

3 órája

Egymillió Csillag 2024: a szegénykonyhák támogatására

Forrás: Caritas Catolica

A római katolikus Caritas Catolica és a görögkatolikus Caritas Eparhial szeretettel meghív mindenkit éves szolidaritási rendezvényére, amelyet idén október 24-én, csütörtökön 18 órakor a Szent László téren tartanak. „Jöjjön el és gyújtson egy gyertyát a rászorulók iránti együttérzés jeléül. Az esemény az ország számos településén és több európai nagyvárosban is párhuzamosan zajlik majd a helyi Caritas-szervezetek rendezésében – többek közt Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Svájcban is” – áll az esemény meghívójában.
Tervezett program: 17.50 – a résztvevők érkezése; 18 – zenei momentum az Enjoy Music jóvoltából; 18.10 – beszédek; 18.40 – ima román és magyar nyelven Virgil Bercea és Böcskei László megyés püspökök vezetésével; 18.45 – zenei momentum az Enjoy Music jóvoltából; 19 – püspöki áldás és a mécsesek közös elhelyezése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában