Támogatott tartalom

7 órája

Jöjjön el a nagyváradi ERA Parkba, egy LEGO-kalandokkal teli hétvégére!

A gyerekeket építési gyorsasági versenyre várjuk!

A LEGO rajongói, kicsik és nagyok újra élvezhetik az építés varázsát, és kipróbálhatják kreatív képességeiket a Brickenburg Expo – LEGO-rajongók napjai elnevezésű rendezvényen, amely október 25. és 27. között visszatér a nagyváradi ERA Parkba!

A rajongók egy meglepetésekkel teli eseményre számíthatnak, amely az egész családnak szóló tevékenységeket kínál az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont kupolatermében, 9 és 21 óra között.

Az egyik legjobban várt esemény a 6–11 éveseknek szóló LEGO-építési gyorsasági verseny lesz október 27-én, vasárnap 16 órától. A résztvevőknek előzetesen fel kell iratkozniuk október 25-én és 26-án 16 és 20 óra között, az ERA Park kupolája alatt. Csak a leggyorsabb és legügyesebb építők jutnak a legjobb 5 közé, és nyerhetnek LEGO-készleteket!

Immár hagyománnyá vált a Brickenburg Expo – LEGO-rajongók napjai elnevezésű rendezvény megtartása október végén, a nagyváradi ERA Parkban. Az idei kiadás minden eddiginél látványosabbnak ígérkezik. A fő téma az innovatív városi építményekre, például felhőkarcolókra és más elképesztő, függőlegesen kialakított szerkezetekre összpontosít, amelyek mind LEGO-darabokból készülnek.

„A klasszikus témák, köztük a kastélyok és hősies jelenetek kedvelői, a vonatok szerelmesei, a Jurassic Park rajongói, a kozmikus felfedezők vagy a technika iránt érdeklődők sem fognak csalódni”, közölték az esemény szervezői, a Brickenburg Egyesület képviselői.

A látogatók nemcsak kreativitásukat és ügyességüket tehetik próbára a különböző LEGO-konstrukciókban, hanem részt vehetnek az építőműhelyekben is, amelyek naponta 16 és 20 óra között zajlanak.

„Tisztelettel emlékeztetünk mindenkit, hogy a kiállítási tárgyakat tilos megérinteni, a LEGO(R) System darabjai 5 évesnél idősebb gyermekek számára készültek, nem vihetők haza, és a kicsiket szüleiknek vagy más, őket kísérő felnőtteknek kell felügyelniük”, közölték a szervezők.

A belépés mindenki számára ingyenes.

Jöjjön és fedezze fel a LEGO-univerzumot a nagyváradi ERA Parkban, alkossunk együtt felejthetetlen pillanatokat!

 

Fizetett hirdetés!

CH 24349

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában