Összefogás

2 órája

Jótékonysági állófogadás Margittán

Szőke Ferenc

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes könyvbemutatóját követően jótékonysági állófogadást szervezett a margittai RMDSZ Nőszövetsége a város egyik rendezvénytermében. A jótékonysági alkalmon három súlyosan beteg gyerek gyógykezelése gyűjtöttek adományt.
A sikeres akció ötletgazdája a nőszövetség elnöke, Szűcs Lenke volt. Az emberek összefogtak, hogy Virág, Ede és Márk meg tudja kapni a szükséges kezeléseket, melyek közelebb viszik őket a minőségi és teljes élethez. A helyi előadók közreműködésével műsor is színesítette az estet, amely során felléptek dr. Fügedy Anikó-Erzsébet furulyásai, a Deák Andrea és Juhos Márta által vezetett Gyöngyvetők Néptánccsoport és a magyarkéci Kőszikla ifi énekcsoport. A margittai festőművészek és hobbi festők műveiket ajánlották fel az alkalomra, az eladásból befolyt összeget szintén a gyerekek kapták meg. A felajánlók: Angyal-Asloviciu Anikó, Bánházi Gyöngyi, Bárány Mária, Barbu Edit, Papp Gábor, Tóth Ildikó festőművészek, továbbá Balázs –Kercsó Jutka és Szőke Anna hobbi festők. Ezen túl az iskolák, óvodák és a nőszervezet tagjai kézműves termékeket készítettek az alkalomra. A Sárkány Kerámia pedig fazekas termékeket ajánlott fel a nemes célra. Az esemény fővédnöke Böjte Csaba volt, védnökei pedig Cseke Attila szenátor, megyei RMDSZ elnök és Demián Zsolt megválasztott polgármester.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában