Támogatott tartalom

2 órája

Kivételes esemény a női egészség és szépség jegyében – „Nőiesség és Egészség”

Szervező: Nevis Klinika, Nagyvárad. Az esemény során megrendezésre kerül egy meglepetés tombolás sorsolás is, amelyen izgalmas nyeremények várnak felfedezésre!

November 1-jén, 18:30-kor a Nagyváradi Hotel Nevis egy különleges eseménynek ad otthont, amely a női egészség és szépség témájára összpontosít – a „Nőiesség és Egészség” esemény. Ez az exkluzív rendezvény olyan innovatív megoldásokat hoz a középpontba, amelyek segítenek a nőknek az egyensúly és a jóllét megőrzésében, életkortól függetlenül.

Népszerű előadók, nemzetközi szakértelem

Dr. Raluca Munteanu, a Nevis Klinika alapítója és rehabilitációs szakorvos, a fő előadó lesz, aki az életkori hormonális egyensúly fenntartásának innovatív módszereit mutatja be, különös tekintettel a menopauza kezelésére. Dr. Munteanu hangsúlyozza az állandó törődés és rehabilitáció fontosságát minden életkorban. „A nő egészsége a család egyensúlyának alapja. A saját testünkről és elménkről való gondoskodás nem csupán önszeretet, hanem az első lépés egy teljes és harmonikus élet felé.”

Ana Camelia (Spanyolország), hivatalos NESA-előadó, fizioterápia, traumatológia és alvásgyógyászat szakértője Spanyolországból érkezik, hogy megossza tapasztalatait a nem invazív neuromodulációról (NESA), egy forradalmi technológiáról, amely segít a stressz és álmatlanság leküzdésében. A résztvevők megtudhatják, hogyan járulhat hozzá ez a technológia a nyugodtabb alváshoz és a szorongásoktól mentes élethez.

Dr. Felicia Marc, belgyógyász és endokrinológus szakértő olyan fontos női egészségügyi témákról fog beszélni, mint a menopauza, csontritkulás és hormonális egyensúly. Előadása során Dr. Marc bemutatja, hogyan kezelhetők hatékonyan ezek a természetes változások, és milyen megoldások segítik az egészséges csontok és a hormonális egyensúly fenntartását minden életkorban.

Alina Prada, gyógyszerész és aromaterapeuta, megosztja a résztvevőkkel az esszenciális olajok gyógyító erejét. Előadása során Alina bemutatja, hogyan támogathatják ezek az olajok az immunrendszert és segíthetnek az érzelmi egyensúly fenntartásában, valamint hogyan lehet természetes megoldásokkal javítani a mindennapi egészséget.

Lehetőséged lesz kipróbálni a Zyto-szkennelést, egy innovatív módszert, amely világos képet nyújt a test egyensúlyhiányairól és az életmód egészségre gyakorolt hatásairól. Ezzel a szkenneléssel felfedezheted a test fő stresszorait, és személyre szabott megoldásokat kaphatsz a problémák okainak kezelésére.

A Zyto-szkennelés INGYENES, és az eredmények a fizikai és érzelmi jóllétet tükrözik, kiemelve azokat a területeket, amelyek kiegyensúlyozásra szorulhatnak. Ez egy kiváló lehetőség a természetes stresszkezelési módszerek felfedezésére és az egészség javítására.

Ninu Lezeu, a L'Oréal Professionnel nagykövete és nemzetközi hajápolási szakértő, megosztja a legjobb hajápolási módszereket minden korosztály számára. Ninu felfedi az egészséges és fénylő haj titkait, hogy minden nő szépnek és magabiztosnak érezze magát.

Iacob Denisa Ioana, a Nevis Klinika okleveles táplálkozási szakértője és dietetikusa, a Román Dietetikusok Kollégiumának tagja. Denisa megmutatja, hogyan indul a szépség belülről! Tudjuk, hogy a nő számos változáson megy keresztül élete során, és az étrend kulcsszerepet játszik az egészség és az egyensúly fenntartásában.

INGYENES RÉSZVÉTEL

Az esemény a Nevis Hotel Cristalia termében kerül megrendezésre, a részvétel pedig ingyenes. Ez az egyedülálló esemény értékes információkat kínál a női egészség és szépség megőrzéséről egy elegáns és kifinomult környezetben.

A belépés ingyenes, és az este felejthetetlen élményeket ígér! Gyere, és fedezd fel, hogyan maradhatsz mindig egészséges és sugárzó, a legelismertebb szakértők társaságában!

Szeretettel várunk 2024. november 1-jén a Nevis Hotel Cristalia termében! Ez a te pillanatod, hogy ragyogj!

REGISZTRÁCIÓS LINK: 

https://clinicanevis.ro/sanatate-feminitate/ 

www.clinicanevis.ro 

Kapcsolat: 0740 214 222

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában