Nagyvárad Job Expo

3 órája

Számos munkalehetőség szerepel a Hyper Line Consult és a Salesianer ajánlatában

Bihar megye legjelentősebb állásbörzéje idén másodszor fogja megnyitni kapuit október 4-én, pénteken.

Untitled design - 1

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze őszi alkalmára az állást keresőket vagy változásra vágyókat, valamint a személyzetet kereső vállalatokat várják. Az eseményre október 4-én, pénteken 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). Az állásbörzén a Hyper Line Consult és a Salesianer is jelen lesz több állásajánlattal.

Hyper Line Consult

A nagyváradi székhelyű vállalat 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi és raktárépület-fejlesztés területén.
„A cég üzletek és raktárak számára tervez, szállít és telepít fém polcrendszereket és tartozékokat. A Metalsistem által Olaszországban gyártott fémpolcok lehetővé teszik a termékek vonzó megjelenítését, valamint az üzlethelyiségek megfelelő berendezését, ami hatékonyságot és nyereségességet hoz bármely vállalkozás számára. A festett fém polcokat az üzletek számára, illetve a raklapos állványokat vagy fém polcokat saját szerelőcsapatunk szereli össze és telepíti”, közölték a vállalat képviselői.
A Hyper Line Consult három új pozícióval bővíti szerelőcsapatát. A megfelelő személyeknek szervezetteknek, szorgalmasaknak, a részletekre odafigyelőknek, csapatjátékosoknak és kiszállásra hajlandóaknak kell lenniük.
A juttatási csomag a fizetésen kívül a következőket tartalmazza: napidíjak, magánegészség- és balesetbiztosítás, magánnyugdíj, sikeres projektekért járó bónuszok, ünnepi jutalmak. További részletek a Hyper Line standjánál kérhetők a Job Expón.

 

Salesianer

A vállalat teljes körű textilkölcsönzési és -tisztítási szolgáltatásokat kínál az ipari, szállodai és orvosi szektor számára. Ez az egyetlen olyan vállalat Romániában, amely országszerte ipari mosodai szolgáltatásokat nyújt.
„Az 1916-ban Bécsben alapított Salesianer 11 európai országban van jelen, és piacvezető Romániában, Ausztriában és Szlovéniában. Hazánkban a vállalat jelenleg három gyárral (ipari mosodával) rendelkezik Bukarestben, Brassóban és Nagyváradon, évi 21 millió eurós forgalmat bonyolít, és mintegy 380 alkalmazottat foglalkoztat. A cég elkötelezett az emberekbe és szakmai fejlődésükbe való befektetés mellett”, hangsúlyozzák a Salesianer munkatársai.
Az állásbörzén a vállalat 10 álláshelyet kínál minimális képzettséggel, szakiskolai vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára, a következőképpen: termelési operátor a gyártási részlegre (1 hely), termelési operátor a mosodába (3), termelési operátor a szabóságra (2), takarító személyzet irodákba (1), ügyfélszolgálatos (1), karbantartó/elektromechanikai technikus (1), minőségellenőr (1).

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 21 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman, European Food International, Olimp Impex, Salesianer és H.Essers.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában. A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában