Labdarúgás

2024.07.15. 17:55

Kétgólos hátrányból fordított és nyert a CFR

Forrás: Getty Images

Szakács Dávid 

A Kolozsvári CFR a Bukaresti Dinamo együttesét fogadta a labdarúgó Szuperliga első fordulójának rangadóján. A fővárosiak álomszerűen kezdték az összecsapást, Cătălin Cîrjan révén már a 14. percben megszerezték a vezetést (0–1). A CFR nyomást gyakorolt ellenfelére, ám egy kontra után a Dinamo megduplázta előnyét a madagaszkári Hakim Abdallah találatával (0–2). A hazaiaknak a szünet előtt sikerült a szépítés, miután a veterán Ciprian Deac értékesített egy büntetőt (1–2). 

A térfélcserét követően hamar sikerült az egalizálás is a kolozsváriaknak, Daniel Bîrligea egy kisebb cselsorozat után betalált ellenfele hálójába (2–2). A hátralévő időben a Kolozsvár minden megtett a győztes gól megszerzése érdekében, ami végül a hosszabbításban érkezett meg, a görög Panajiótisz Tahcídis 17 méterről a kapu bal alsó sarkába helyezte a játékszert (3–2). Dan Petrescu alakulata a sikernek köszönhetően jelen állás szerint átvette a vezetést a pontvadászatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában