Labdarúgás

2024.08.05. 18:02

Keșerü visszatér a pályára

Forrás: Aradi UTA

Jósa Attila

Bolgár sajtóhírek szerint a korábbi nagyváradi válogatott labdarúgó, Claudiu Keșerü úgy döntött, hogy visszatér a nemzetközi labdarúgás körforgásába. A támadó 2023 augusztusában vonult vissza a labdarúgástól, az Aradi UTA csapatánál töltött időszak után. Aradi szerepvállalása után nevelőegyesülete, a Bihar FC szerette volna szerződtetni, de információink szerint Keșerü a klub vezetőségében képzelte el a jövőjét, nem a pályán.
Egy évvel a visszavonulásának bejelentése után úgy tűnik, mégsem volt végleges a népszerű játékos döntése, miután szerződést kötött a bolgár bajnokság legutóbbi idényének ezüstérmesével, a PFK Cerno More Várna csapatával. Claudiu új csapata nemrégiben az izraeli Hapoel Beer Sheva ellenében esett ki a Konferencia Liga második selejtezőkörében. A váradi focista 2015 és 2021 között nem kevesebb, mint hat szezont már lehúzott a bolgár bajnokságban, a Ludogorets Razgrad színeiben, amellyel ugyanennyi bajnoki címet nyert. A Ludogorets történetének Keșerü a legeredményesebb játékosa, 169 mérkőzésen szerzett 113 találatával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában