Labdarúgás

2 órája

Feledtetni próbálták a hétközi zakót

A labdarúgó IV. Liga 7. fordulójában CAO-NAC – Érmihályfalvi Unirea mérkőzést rendeztek Hegyközpályiban.

A szerző felvétele

Jósa Attila

A hazai csapat, a CAO-NAC fennállásának legsúlyosabb vereségét szenvedte el a bajnokság hétközi fordulójában (0–7) a Belényes ellen, míg a mihályfalviak hazai pályán maradtak alul a Transilvania Academy elleni meccsen múlt szerdán (2–4). A vendégek bátor játékkal rukkoltak elő, a 4. percben Muresán Attila lövését csak bravúrral tudta védeni Cătălin Har, majd Solymosán Ferenc beadását is csak nagy nehézségek árán tudták tisztázni a váradi védők.

A zöld-fehérek az első komolyabb helyzetüket gólra váltották, a 19. percben Andrei Șut jobbról jól végzett el egy szögletet, Zádori Sebastian fejesét Peréni még védte, de a kipattanót már nem vétette el a váradiak játékosa (1–0). Két perc sem telt el, és Andrei Șut révén megduplázta előnyét a CAO-NAC, majd folytatódott a Zádori-show: a középpályás előbb fejjel, majd egy 20 méteres szóló után lábbal is bevette az Unirea kapuját (4–0).

A második félidő nem bővelkedett helyzetekben, a hajrára Peréni vitatható piros lapja miatt megfogyatkozott a vendégcsapat, de a beugró cserekapus, a fiatal Nagy Dávid 3 alkalommal is biztos góltól mentette meg csapatát.

Mestermérleg

„Jól kezdtünk, de sajnos utána az egyéni hibák megpecsételték a sorsunkat. A második félidőben már jobb volt a hozzáállásunk. Egy jó csapat ellen játszottunk, ez ma ennyire volt elég. A táblázat első felében szeretnénk végezni, szeretnénk persze meglepetéseket is okozni, de kell tudjuk, hol a helyünk. A játékvezetőnek voltak hibái, de nem hiszem, hogy ez döntően befolyásolta volna a végeredményt” – nyilatkozta a Bihari Naplónak Csűri Sándor, az Unirea vezetőedzője.

„Előzetesen szorosabb mérkőzésre számítottunk, egy nagy vereség után kellett talpra állnunk. A srácok szerencsére jól reagáltak arra, amit a Belényes elleni meccs után beszéltünk, megmutatták, hogy az a vereség csak egy kisiklás volt. Össze kell szednünk magunkat és újra fel kell építsük azt a bizalmat szurkolóinkban, amit múlt szerdán leromboltunk. Mindenki átérezte a helyzet súlyosságát” – értékelt Andrei Haș.

Jegyzőkönyv

CAO-NAC – Érmihályfalvi Unirea 4–0 (4–0).

CAO-NAC: C. Har – L. Mănoiu, 14. O. Ienciu, A. Alungi (D. Guppy, 54.), V. Naghi – C. Jurcuț (F. Vesa 46.), R. Ardelean – Zádori S., Waritz Á. (S. Ciocan, 70.), A. Șut (M. Joseph, 70.) – D. Lăsconi (M. Vesa, 75.)

Vezetőedző: Andrei Haș

Unirea: Peréni Sz. – R. Iuhas (Nagy D., 80.), Kulcsár Zs., Boldog A., V. Pop – Muresán A. – Erdei R. (Kokorás N., 52.), Kaszonyi Á., Crișan R. (Sulomán Sz., 65.), Solymosán F. (Ardelean M., 80.) – Lakatos J., (Jacsó D. 46.) Vezetőedző: Csűri Sándor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában