Labdarúgás

2024.09.01. 19:25

Közel állt a győzelemhez az újonc diószegi csapat

 J. A.

Szamosújvárnémetiben kezdte meg szereplését szombaton a harmadosztályban a Bihardiószegi SK. A diószegi focisták ellenfele a III. Liga 10. csoportjának másik újonca, a helyi Vulturul volt. A viszonylag eseménytelen első félidőt követően a 47. percben Carlos Covaciu és Constantin Roşu játszott össze, utóbbi pedig 16 méterről hatalmas gólt ragasztott Jamale Vele kapujának jobb felső sarkába (0–1). A hazaiak a 78. percben egyenlítettek, Cătălin Ciobănică használt ki a bihardiószegi védelem megingását (1–1). 

Mădălin Popa vezetőedző a következő összeállításban küldte pályára csapatát: Fila K. – D. Mladin (D. Bora, 68.), B. Mintaş, C. Letan, E. Marina, Lőrincz N. (P. Chiş Toie, 33.), A. Popa, L. Nicoară, Gergely R. (Hendre Zs., 84.), C. Covaciu (D. Marina, 68.), C. Roşu (Lukács R., 68.). 

A III. Liga 10. csoportjának másik Bihar megyei együttese, a Biharszentandrási Crişul Sergiu Pop duplájával idegenben győzött a Kolozsvári Sănătatea otthonában, de a 9. csoportban szereplő Félixfürdői Lotus is győzelemmel kezdett a Csermői Gloria ellen, miután David Ciurcui 37. másodpercben esett találata után már nem született több gól Váradszentmártonban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában