Kézilabda

2 órája

Továbbra is a pontvadászat élén a nagyváradi kézisek

Forrás: CSM Oradea

Szakács Dávid 

A Nagyváradi VSK kézilabdacsapata hazai környezetben lépett pályára a Nagyszentmiklósi Unirea ellen a román másodosztály A csoportjának ötödik fordulójában. Az első negyedórában a vendégek képesek voltak tartani a váradiakat (6–6), ám ezt követően Cosmin Liberţ tanítványai átvették az irányítást, és a szünetig hétgólos előnyre tettek szert (19–12). A térfélcsere után tovább nőtt a VSK előnye, a nagyszentmiklósiaknak esélyük sem volt a felzárkózásra. A végeredmény 39–23, a Nagyvárad továbbra is a tabella élén áll 12 ponttal. 

A találkozó legeredményesebb váradi kézilabdázója Marius Cosmin Negru lett kilenc góllal, őt követte Albert Iulian Vizitiu hét, Adrian Urdă öt, valamint Szász Csongor és Ianus Dumitrescu négy-négy találattal. Az Unireánál Ralph Şuba Roosz hét góllal zárt. A piros-kékek a bajnokság következő fordulójában a pontvadászat harmadik pozíciójában vitézkedő Resicabányai VSK otthonában játszik majd szombaton 17 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában