Gyász

2024.10.09. 07:50

Gyászhírek, október 9.

Fotó: Illusztráció

A nagyváradi római katolikus székesegyházban 2024. október 12-én, a 18 órás misén megemlékezünk szüleinkről, HORBER KATALINRÓL és HORBER PÁL GÁSPÁRRÓL. Emlékük legyen áldott! A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább, szeretett férjre, édesapára, apósra és nagytatára, GYÖRGY VINCZÉRE. Elmentél 5 éve és nagyon hiányzol, még a csillagok közt is miránk vigyázol. Szívünkből kívánjuk, hogy nyugodj békében, mert amíg csak élünk, szeretünk mi téged. Bánatos felesége, Marika, gyermekei, Vincze, Délia, Tímea, vejei, menye és unokái, Lilien, Medárd és Leila.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOMA JÓZSEF Gyászoló családja. kollégánknak és családjának, szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak! A Hegyközcsatári Polgármesteri Hivatal munkaközössége.

*

Múlnak az évek, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket.” Örökké tartó szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára, dédire, CSÁNYI ERZSÉBETRE (Biharpüspöki) halálának 10. évfordulóján. Egy őszi napon életed véget ért, bánatot ránk hagyva örökre elmentél. Míg köztünk voltál, mi szerettünk és tiszteltünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel már nem hozhatunk vissza. Nyugodj békében! Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Szerető családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, KOCSIS ENDRE életének 71. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, október 9-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában