Botrány

2024.06.22. 10:09

Így mulatozik Magyar Péter – újabb felvételek kerültek elő a Tisza Párt alelnökéről (videók)

Pénteken robbant ki Magyar Péter újabb botránya: a politikust biztonsági őrök vezették ki egy belvárosi szórakozóhelyről.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A balhézásról eddig előkerült videók szerint Magyar nem keveset önthetett fel a garatra, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását, az incidensről lapunk is beszámolt.

Az üggyel kapcsolatban a Mandiner egy újabb videót hozott nyilvánosságra, amelyen az látszik, ahogy Magyar Péter egy igencsak fiatal lány lábai között kúszik át a szórakozóhelyen:

Később egy, a Redditen közzétett videóra pedig a Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet.

Mint a lap írja, Magyar Péter a közösségi oldalán reagált a történtekre, ahol kifejezetten hazugságnak nevezte, hogy kihívóan viselkedett volna a szórakozóhelyen jelen lévő hölgyekkel. Ő azt állítja, hogy fiatalokkal bulizott és szelfizett, akik meghívták néhány italra. A fenti videókat megnézve mindenki maga eldöntheti, hogy vajon mi történt valójában.

A BRFK sajtóosztálya arról tájékoztatott, hogy garázdaság gyanúja miatt nyomoznak. A Ripostnak két szemtanú is nyilatkozott, egyikük azt mondta, a történet nem ért véget azzal, hogy a politikust kidobták a helyről, ugyanis a balhé a szórakozóhely előtt is folytatódott.

Magyar állítólag azt kiabálta, hogy „ez fenn lesz a neten”, aztán még dulakodott egy kicsit a biztonságiakkal.

Hozzáfűzik, a Tisza Párt alelnöke erősen ittas lehetett. A portál információi szerint a dulakodás oka az lehetett, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik vendég telefonját, aki éppen őt videózta. A férfi feljelentést tett az ügyben. 

Sorra érkeznek a reakciók Magyar Péter botrányára

Ferencz Orsolya miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője keményen bírálta Magyar Pétert a péntek hajnali botrányos viselkedése miatt. A politikus a Hír TV Vezércikk című műsorában hangsúlyozta: egy családapától és felelős politikustól nem ez az elvárt magatartás.

„Magyarul itt arról van szó, hogy egy egyébként háromgyermekes apa az éjszakában, állítások szerint minősíthetetlenül és alkoholos befolyásoltságtól áthatva, ordenáré módon viselkedik. Ezt az ember egyébként nézni sem szereti, de azért itt a másik oldala ennek mégiscsak az, hogy ennek az embernek, az ígéreteinek és a beszédeinek a hatására, 1,3 milliónál is több ember, közel két hete adta oda a szavazatát, a bizalmát. Ennek az embernek és a politikai pártjának, és elhitte, hogy ez az ember jót akar neki és az országnak” – hangsúlyozta Ferencz Orsolya miniszteri biztos.

Az eredeti cikk ITT olvasható!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában