Maros megye

2024.07.16. 15:57

FRISSÍTVE | Robbanás történt egy marosszentgyörgyi házban; a tűzoltók nem találtak áldozatokat a romok között

Illusztráció

Agerpres

Frissítés, 17.31 óra:

Nincsenek áldozatai a kedd délután Marosszentgyörgyön történt robbanásnak. A Maros megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a házban sem történtek nagy károk. A robbanást, amit nem követett tűz, valószínűleg földgáz-felgyülemlés okozta, de az illetékes hatóságok még vizsgálódnak az ügyben. A Maros megyei rendőrség szerint a ház egyik helyiségében okozott károkat a robbanás, a rendőrök nyomozást indítottak. A helyszínre kirendelték a gázszolgáltató képviselőit is.

*

Robbanás történt kedd délután egy marosszentgyörgyi (Sângeorgiu de Mureş) házban, a deflagrációt nem követte tűz. Dan Petru Daniel, a Maros megyei katasztrófavédelmi felügyelőség képviselője az AGERPRES-nek elmondta, a katonai tűzoltók egyelőre nem találtak áldozatokat a helyszínen, de még kutatnak lehetséges áldozatok után a romok alatt. A hadnagy szerint egy kétemeletes, megközelítőleg 200 négyzetméteres házról van szó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában