Gázolás

2024.07.29. 10:01

Tizenhét éves sofőr gázolt halálra egy gyermeket Bukarestben

Illusztráció

Agerpres

Tizenhét éves fiatalember gázolt halálra egy kilencéves gyermeket vasárnap este Bukarestben, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrség megtalálta és előállította a tettest, akiről kiderült, hogy nincs jogosítványa.
A szerencsétlenség vasárnap este történt. A rendőrséget 19:30 körül értesítették, hogy a fővárosi Pantelimon park parkolójában egy autó elütött két gyermeket, majd a sofőr engedély nélkül elhagyta a helyszínt. Az egyik áldozat, egy 9 éves gyermek a helyszínen életét vesztette, 7 éves társát kórházba szállították.
A rendőrség elfogta és 24 órára őrizetbe vette a tettest, akiről kiderült, hogy 17 éves és semmiféle jármű vezetéséhez nincs jogosítványa. Az alkohol- és drogszonda egyaránt negatív eredményt mutatott, de az igazságügyi orvostani intézetben laboratóriumi körülmények között is biológiai mintát vettek tőle.
Gondatlanságból elkövetett emberölés, gondatlanságból elkövetett testi sértés, baleset helyszínének elhagyása és jogosítvány nélküli vezetés bűncselekményeinek gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában