Tragédia

2024.08.24. 11:49

Vízbe fúlt fiatalembert keresnek a zeteváraljai víztározóban

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Agerpres

FRISSÍTÉS!

A búvárok megtalálták szombaton a zeteváraljai víztározóba fúlt 24 éves férfi holttestét - tájékoztatott a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség. A férfit már péntek este elkezdték keresni a katasztrófavédelmi erők, miután az bement úszni a tóba, és többé nem jött ki. A helyszínre kiszálltak a székelyudvarhelyi katonai tűzoltók, a mentőszolgálat és a SMURD egy-egy csapata és a hegyimentők is. A katasztrófavédelmi erők csónakot bevetve kutattak az eltűnt személy után, azonban éjfél körül felfüggesztették az akciót. A keresést szombat reggel kezdték el újra. A Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szerint a fiatal családjával együtt üdült a tónál. 

*

Második napja keresnek a katasztrófavédelmi erők egy vízbe fúlt 24 éves fiatalembert a zeteváraljai víztározóban. A Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szombati tájékoztatása szerint a fiatal családjával együtt üdült a tónál, amikor bement úszni a vízbe, és többé nem jött ki.

A keresés már péntek este elkezdődött, a helyszínre kiszálltak a székelyudvarhelyi katonai tűzoltók, a mentőszolgálat és a SMURD egy-egy csapata a hegyimentők is. A katasztrófavédelmi erők csónakot bevetve kutattak az eltűnt személy után, azonban éjfél körül felfüggesztették az akciót reggelig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában