Kihallgatás

2024.09.05. 11:00

FRISSÍTVE | Alfred Bulai előzetes letartóztatásba helyezését javasolják az ügyészek

Forrás: Hotnews

Agerpres

Alfred Bulai szociológus, a bukaresti Politikatudományi és Közigazgatási Egyetem (SNSPA) volt oktatója 30 napos vizsgálati fogságba helyezését indítványozzák a fővárosi első kerületi ügyészség ügyészei - jelentette be csütörtökön Daniel Nedela főügyész.

*

A bukaresti első kerületi ügyészségen hallgatják ki csütörtökön Alfred Bulai szociológust, a bukaresti Politikatudományi és Közigazgatási Egyetem (SNSPA) volt oktatóját a hivatali tisztség szexuális visszaélésre való felhasználása és szexuális agresszió bűncselekményének gyanúja miatt indított nyomozás keretében - tudta meg az AGERPRES ügyészségi forrásokból.
Bulait szerdán vették őrizetbe, miután házkutatást végeztek a lakásán.
A források szerint Alfred Bulai gyanúsított az ügyben. A szerdai rendőrségi kihallgatáson nem nyilatkozott a rendőröknek a hallgatás jogára hivatkozva.
A Snoop.ro tényfeltáró portál júliusban jelentetett meg egy anyagot, amelyből az derül ki, hogy az egyetemi oktató szexuálisan zaklatta több tanítványát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában