Riasztás

2024.09.09. 18:06

FRISSÍTVE | Azonosították és a pszichiátriára szállították a hamis bombariadót okozó személyt

Agerpres

A rendőrök azonosították hétfő este azt a személyt, aki hamis bombariadót okozott Temesváron. Az 50 éves hajléktalan férfi bejelentette a 112-es sürgősségi számon, hogy egy robbanószerkezet van elhelyezve a Continental Hotelben.
A Temes megyei rendőrség közleménye szerit a tűzszerészek átfésülték a szállodát, de nem találtak bombát, a hatóságok pedig röviddel azután azonosították a betelefonálót.
Az 50 éves férfit 4000 lejre megbírságolták, és a temesvári Eduard Pamfil Pszichiátriai Klinikára vitték.

*

A tűzszerészek nem találtak robbanószerkezetet a temesvári Continental Hotelben, az 112-e segélyhívószámon bejelentett fenyegetés hamisnak bizonyult - hétfő este a Temes megyei rendőrség sajtóirodája.
A Román Hírszerző Szolgálat (SRI), a rendőrség és a katasztrófavédelem helyszínre kiérkező csapatai átfésülték az ingatlant, és megállapították, hogy a bombariadó hamis volt. A hatóságok folytatják a nyomozást a betelefonáló személy azonosítására és felelősségre vonására.
A rendőrség közleménye szerint a bevetés kezdetén evakuálták az épületből a benntartózkodókat, a forgalmi rendőrök pedig biztosították a helyszínt az akció idején.

*

Hétfő este az 112-es segélyhívószámon riasztották a hatóságokat, hogy a temesvári Continental Hotelben egy bombát helyeztek el - nyilatkozták az AGERPRES-nek rendőrségi források.
A helyszínre kiszállt a rendőrség, a Temes megyei katasztrófavédelem és a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) tűzszerészcsapata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában