Arad

2 órája

Elfogták az előzetes letartóztatásban levő férfit, aki megszökött a rendőrök elől

Forrás: aradon.ro

Agerpres

A második férfit is elfogták azok közül, akik péntek délután megszöktek a rendőrök elől, miközben az aradi bíróságra kísérték őket előzetes letartóztatásuk meghosszabbítására.
Az Arad megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a szökevényt mintegy három és fél óra keresés után sikerült elfogni a Magyarországgal közös határszakasz közelében, Nagyiratos település térségében.
A rendőrség korábbi közlése szerint a két gyanúsítottat előzetes letartóztatásuk meghosszabbítására szállították pénteken az aradi törvényszékre. A fogvatartottaknak a járműről való leszálláskor sikerült megszökniük. Egyiküket azonnal elfogták a rendőrök, a másik azonban elmenekült. A rendőrség közzétette a 42 éves mácsai férfi fényképét, és a lakosság segítségét kérték az elfogásához.
Később a hatóságok közölték, hogy a szökevények a világosi robbantásos bankautomata-rablás gyanúsítottjai. Mindkettőjüket a bankautomata-rablás után egy héttel, július 12-én fogták el a nagylaki határátkelő közelében. Az egyik világosi bankautomatát július 5-én robbantották fel, a tettesek elvittek az ATM-ből 200 ezer lejt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában