Román Kupa

2024.09.17. 13:38

Már a négy közé jutás a tét a kupa megyei szakaszában

Fotó: CAO-NAC 1910

Szakács Dávid

A CAO-NAC 1910 az Élesdi Crișul elleni gól nélküli döntetlent követően ismét idegenben lép pályára, ám ezúttal a Román Kupa megyei szakaszának negyeddöntőjében a Keményfoki Victoriával szemben. A keményfoki csapat a bajnokság utóbbi fordulójában 4–2-re kikapott otthon a Nagyszalontai Olimpiával szemben, de ennek ellenére jó idénykezdést mondhat magáénak. Florin Benea legénysége hét ponttal az ötödik helyet foglalják el a pontvadászatban. A Victoria a Román Kupában túljutott már két körön is, miután először a Cséffai SK, majd a torna további szakaszában kisebb meglepetésre a nagyszalontaiakat is két vállra fektették. A váradiak a kupa utóbbi körében egy izgalmas összecsapás után 4–3-ra győzte le a Harangmező együttesét. 

A negyedöntők további párosításai: Bontesdi Zorile – Belényesi Bihorul, Mácsapusztai CSC – Élesdi Crișul, Transilvania Academy – Mezőtelegdi Foresta. Mindegyik találkozó ma 16.30-tól veszi kezdetét. 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!