Román Kupa

5 órája

Egy hatost gurított a CAO-NAC a keményfokiaknak

Fotó: CAO-NAC 1910

Szakács Dávid

A CAO-NAC 1910 idegenben lépett pályára szerda délután a Román Kupa megyei szakaszának negyeddöntőjében a Keményfoki Victoria ellen. A váradiak kissé gyengén kezdték az összecsapást, ám így is hamar megszerezték a vezetést, miután a többszörös bahamai válogatott, Marcel Joseph már a 21. percben mattolta a Victoria hálóőrét (0–1). A térfélcsere után sokat javult a zöld-fehérek játéka és végül Zádori Sebastian triplájának, valamint Sergiu Ciocan duplájának köszönhetően könnyedén, 6–1-re legyőzték ellenfelüket. A keményfokiaknál Alex Lobonţ szépített büntetőből. A CAO-NAC labdarúgóinak kevés ideje lesz a pihenésre, mivel szombaton 11 órától hazai környezetben fogadják a Mezőtelegdi Foresta együttesét a IV. Liga pontvadászatában. 

A negyeddöntők további eredményei: Bontesdi Zorile – Belényesi Bihorul 3–6, Mácsapusztai CSC – Élesdi Crişul 0–3, Transilvania Academy – Mezőtelegdi Foresta 7–2. A kupa megyei szakaszának elődöntői jövő év tavaszán kerülnek megrendezésre, a párosítások még nem ismertek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!