III. Liga

2 órája

Továbbra is győzelem nélkül áll a Bihardiószegi SK

Jósa Attila

A labdarúgó III. Liga hétvégi fordulójában Szatmárnémetiben vendégszerepelt a Bihardiószegi SK. Az érmelléki gárda pontszerzési reményekkel vágott neki a Szatmárnémeti Olimpia 1921 elleni találkozónak, bár az sokat rontott Mădălin Popa csapatának esélyein, hogy a rutinos kapus, Fila Károly sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a találkozót. A kapuba így a mindössze 17 éves Rareş Giurgiucă állt, aki a Bihar FC-ben nevelkedett, míg a kispadon a 14 esztendős Mados Dávid kapott helyet. Bár szünetig jól tartotta magát a BSK, a második félidőben, az 52. percben Angel Onea (52.) góljával megszerezte a vezetést az Olimpia, a francia Remi Emeriau (72.) találata pedig végleg eldöntötte a pontok sorsát. A következő fordulóban az utolsó helyen álló Kolozsvári Viitorul látogat Diószegre, a mérkőzést szombaton 15 órától rendezik. Nem hivatalos értesüléseink szerint a hétvégi meccsen már Víg Zoltán ül majd a Bihardiószegi SK kispadján, de a Mădălin Popa menesztéséről szóló híreket lapzártánkig nem erősítették meg hivatalosan. 

A Bihardiószegi SK összeállítása: R. Giurgiucă – D. Bora, B. Mintaş, C. Letan, Ed. Marina, A. Popa (Hendre Zs., 77.), P. Chiş Toie (Tamás T., 58.), Gergely R. (D. Marina, 58.), Lőrincz N. (C. Covaciu, 58.), C. Roşu, Lukács R. Vezetőedző: Mădălin Popa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!