ERDON Helyi hírek

2010.07.23. 15:50

Culevit mintabolt nyílt Váradon

<p>Magyarországon már több mint tíz éve kapható, de nálunk mostanáig nehezen lehetett hozzájutni a daganatos betegségek ellen kifejlesztett magyar találmány alapján készült Culevithez.</p>

A minap portálunk vendége volt dr. Lex László, a készítményt gyártó és forgalmazó magyarországi Immunal Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Klausz Ferenc, a készítményt importáló Eurovital Med képviselője. Arról számoltak be: mostantól nálunk is elérhető a Culevit készítmény, megrendeléseket is felvesznek, s a szállítást is megoldják az országon belül. Nagyváradon már megnyílt a Cantacuzino u. 21. sz. alatti mintabolt, ahol megrendelni és vásárolni is lehet, s ahol dr. Bagosi-Fazekas Beáta doktornő személyes tanácsokkal szolgál. Van még ezenkívül egy információs telefonszám, ahol szintén a doktornővel lehet beszélni (0757.270.254), valamint egy külön szám a megrendelésekre (0771.072.725).
12 létfontosságú összetevő
S hogy mi is a Culevit? Az ügyvezető igazgató, a kémiai tudomány kandidátusa pár szóban igyekezett elmagyarázni az elméletet, melyről bővebbet olvasóink a www.culevit.hu honalpon is találhatnak. Dr. Kulcsár Gyula biokémikus, volt orvosi egyetemi adjunktus, rákkutató többéves kutatómunkája során felismerte, hogy nem az eddig ismert immunrendszer, hanem egy speciális védekezőrendszer az, amely elpusztítja a rendellenessé vált sejteket. A kísérletek arra mutattak rá, hogy néhány, a keringési rendszerben állandóan jelenlévő anyagnak döntő jelentősége van a tumorellenes védelemben. 12 fajta életfontosságú összetevő került a tablettába, melyek együttes hatása nyomán a rákos sejt elpusztul. Ez a daganatellenes védelem lényegében az immunrendszer eddig ismeretlen területe, s a daganatos sejtek azon sajátossága révén fejti ki a hatását, hogy míg az egészséges sejtek csak a működésükhöz szükséges mennyiséget veszik fel a keringési rendszerben található anyagokból, a rákos sejtek korlátlanul felhalmozzák ezeket az anyagokat, melyek végül a pusztulásukhoz vezetnek.
Remény a rákbetegeknek
Kulcsár doktor a keringési rendszer 89 anyagát vizsgálta meg, s több, egymástól teljesen eltérő szerkezetű aminosavat, vitamint, monoszaharidot, továbbá közvetítőket és egy nukleobázist talált hatékonynak (ezek elnevezése, illetve a tabletták pontos összetétele szintén megtalálható a már említett weboldalon).
A daganatellenes hatást állatkísérletek is igazolták, s a további sejtkísérletek rávilágítottak arra, hogy annál gyorsabb a ráksejt-pusztulás, minél nagyobb koncentrációban és minél tovább fejtik ki hatásukat a hatóanyagok.
Vallomások
Arról, hogy mennyire hatékony a készítmény, Dombóvári Gábor és dr. Győri Attila Versenyben a rákkal - lehetünk nyertesek... című könyvében maguk a páciensek vallanak. Egyesekről az orvosok már rég lemondtak, s ők még mindig élnek, másoknál a daganatok egyszerűen eltűntek.
Mint vendégeinktől megtudtuk, a készítmény megelőzésre és már kialakult betegség esetén egyaránt javasolt. Megelőzésre naponta 3-szor 4-szer 2 tablettát ajánlott szedni, betegek pedig a nappali ébrenlét óráiban óránként 2 tablettát, összesen napi 25-30 tablettát kell bevegyenek. Egy 180 tablettát tartalmazó doboz 70 lejért vásárolható meg.
 
Neumann Andrea

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!