ERDON Helyi sport hírek

2011.06.22. 17:46

Három tucat labdarúgó próbajátékon

<p>A szamosdobi, vetési, pusztadaróci, sárközújlaki, szamoskrassói, pálfalvi, kaplonyi, mezőfényi, érkávási, erdődi, szatmárudvari, batizi, szaniszlói, avasfelsőfalui, aranyosmeggyesi, börvelyi, illetve Szatmárnémetiből a Sportlíceum és a Mobila küldött játékosokat szerda délután a III. ligás Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapat által rendezett válogatóra.</p>

Megjelent még a Nyírmadai SE együttestől Sebastian Istrate, illetve a Nagybányai FC Maramureştől Virgil Talpoş, velük együtt 38–an mutatták meg focitudásukat a próbajátékon. Csík Tibor vezetőedző négy csapatra osztotta a jelentkezőket, ők egymás ellen játszottak kétszer félórás félidőben egy–egy meccset. „Egy évvel ezelőtt a csapatok foggal körömmel ragaszkodtak játékosaikhoz, nem engedték át az Olimpiához. Most ütik le egymást. Ennek nyilván örülök, hogy ez most így van. Bízom az edzőben, hogy a legjobbakat választja majd ki a harmadosztályos játékoskeret pótlásához” – mondta lapunknak Szilágyi István, az Olimpia és a Megyei Labdarúgó Egyesület elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!