Hajdú-Bihar

2007.05.31. 13:50

Milyen könyveket olvas szívesen?

<p>Debrecen - Irodalmi, ismeretterjesztő, tudományos,keresztény,bibliai- ahány ház, annyi szokás! Ma arról kérdeztük az utca emberét, milyen műveket olvas szívesen.</p>

-Magyar szakos hallgató vagyok, az olvasás részei a napjaimnak. Sok kedvenc íróm és költőm van, ezekből nem tudnék kiemelni, mindegyiket nagyon szeretem. Kötelező olvasmányokat már kevésbé. A kortárs írók könyvei nagyon vonzanak,mai problémát vetnek föl.

Varga Mária
egyetemista hallgató

-Mindenolvasó vagyok, az igényes könyveket jobban szeretem. Legutoljára Tersánszky novellákat olvastam, gyakran előveszem a könyvespolcról a régi könyveket, újraolvasom őket;otthon egész gyűjteményem van belőlük. Újak vásárlását nem engedhetem meg magamnak.
Édes Istvánné

nyugdíjas tanító

-Nagyon szeretem a bibliai és keresztény témájú regényeket, de szívesen olvasok fikcióról szólókat is. Nyelvkönyveket gyakran forgatom, a mindennapi nyelvtanuláshoz szükséges. Naponta, rendszeresen olvasok, kedvencem Larry Cabb, keresztény pszichológus művei.
Nagy Ilona

főiskolai hallgató

-Kedvenc íróim közé tartozik Szilvási Lajos, Moldova György, kedvelem a műveiket. A mostaniakat nem igazán ismerem. Szinte minden nap olvasok könyveket, heti és napi lapokat is. A fiatalok szerintem mostanában nem olyan gyakran olvasnak, másabbak ma már a szokások.
Fenyvesi Lászlóné

könyvelő

- Mindent elolvasok, ami nyomtatva van, aztán magam értekelem a dolgokat, érdemes volt elolvasni a kiválasztott könyvet. Prózákat, regényeket, tudományos és ismeretterjesztő irodalmat szívesen forgatom. Rendszeresen járok könyvtárba, a vásárlás manapság sokba kerül.
Horváth Zoltán
köztisztviselő

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!