Bulvár-celeb

2024.05.31. 14:05

Hiába 6 hetes a közös gyerekük, kirúgta Szegedi Fecsót a felesége

Szegedi Fecsó újabb balhéba keveredett: a gyerekek mellett is képtelen szakítani bulizós életével. Megint betelt egy nőnél a pohár...

MW

Forrás: Bors

 Géczi Bea a közösségi oldalán közölte, hogy szakított az üzletemberrel, aki éppen egy show-műsor forgatásán vesz részt, miközben a házaspár 6 hetes gyereke orvosi kezelésre szorult.

„Kedves mindenki! 

Szegedi Fecsóval különválnak az útjaink... Sajnos a buli, a pia fontosabb neki, mint a gyerekei. Nem tűrök tovább! 

Itthon vagyok a hathetes babánkkal, aki a kórházból jött haza... De apucinak fontosabb volt lejáratni! – írta Bea, aki egy fotót is megosztott a csöppségről, melyen csövek lógtak ki a testéből. – Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg hathetes gyerekem... És még büszkén posztolgatok boldogan.”

A posztból az is kiderül, hogy Elliot már otthon és jobban van, de Fecsónak is üzent.

„Melyik szülő tud ilyenkor nevetni, jól érezni magát? 

Aki képes elutazni és itt hagyni a hathetes babáját, aki egy hétig kórházban volt, és még le is járat... az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen. 

De, Fecsó, te érezd jól magad, amíg én a beteg fiaiddal itthon szenvedek. Nem kívánom senkinek azt, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a hat nap alatt... Volt más dolga biztos” – írta az édesanya.

A 24 óráig elérhető bejegyzést itt lehet megnézni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!