Kék hírek

2024.06.04. 19:46

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott hétfőn 16.40 órakor a 138-as jelzésű községi úton, Szombatságon (Sâmbăta) egy 22 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Szintén aznap, 17.35 órakor a 125-ös jelzésű községi úton, Lüki (Iteu) külterületén egy 25 éves érábrányi (Abram) férfit is elfogtak, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Mindkét személy ellen eljárás indult. 

Letartóztatták. A rendőrség elfogott és letartóztatott június 3-án Árpádon (Arpășel) egy 48 éves talpasi (Talpoș) férfit, akit nemzetközi szinten köröztek. A francia hatóságok adták ki az ellene szóló elfogatási parancsot Franciaország területén elkövetett gyilkossági kísérlet miatt. A férfit Nagyváradon 24 órás őrizetbe helyezték még aznap, majd június 4-én az Ítélőtábla elé állították azzal a javaslattal, hogy maradjon előzetesben a kiadatásig. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!