Tragikus eset

2024.08.12. 13:53

Három halálos áldozata van az alsókocsobai balesetnek

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

Súlyos közúti baleset történt hétfőn kora délután a 709/A jelzésű megyei úton, Alsókocsoba (Cociuba Mare) külterületén. A rendőrséget 13.29 órakor riasztották a szerencsétlenség miatt, melyben két személyautó volt érintett, áll a rendőrség közleményében. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek.

Forrás: ISU

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) közleménye szerint négy személy (két felnőtt és két gyermek) volt érintett, a helyszínre öt katonai tűzoltócsapat érkezett ki négy egységtől, három B2-es típusú rohammentőkocsival, egy súlyos sérültek szállítására alkalmas járművel, valamint rohammentőkocsival és egy mentőhelikopterrel. Két felnőtt és egy gyermek esetében szív- és légzésleállást állapítottak meg, a másik gyermek eszméletét vesztette. A három személy újraélesztési kísérlete sajnos sikertelen volt, a két felnőttet (egy nőt és egy férfit), valamint a kislányt elhunytnak nyilvánították. A másik kislányt  mentőhelikopterrel szállították a Bihar Megyei Sürgősségi Klinikára.

A baleset áldozatainak egy rokona a helyszínen lett rosszul, szív- és légzésleállás miatt próbálták újraéleszteni. Mindeddig sem az ő, sem pedig a kórházba szállított, sérült kislány állapotáról nem érkezett friss információ.

Forrás: ISU

Cikkünk frissül… 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!