Nyomozás

2024.09.07. 13:19

Testi sértés miatt került előzetesbe

Illusztráció

A rendőrség 30 napos előzetes letartóztatásba helyezett egy 55 éves vaskohsziklási férfit, miután az belekötött egy másik férfiba, gyermekek szeme láttára. T. B. balhés” személyként ismert, több alkalommal vizsgálódtak már ellene verekedés, testi sértés miatt, de még sosem került rácsok mögé emiatt.

A belényesi ügyészség pénteki közleménye szerint a legfrissebb” eset szerda reggel történt egy vaskohsziklási vasgyűjtőnél, több személy jelenlétében. T. B. kötött bele az illetőbe – aki régi ismerőse –, elkezdett szitkozódni, majd többször megütötte a sértettet ököllel és tenyérrel, a fején és a mellkasán. Az áldozat hatnapos orvosi kezelésre szorult. Sem T. B., sem pedig a másik fél nem alkalmazottai a vasgyűjtőnek, csupán a sorban álltak, hogy átadják az általuk eladni kívánt vasat.

T. B.-t még aznap 24 órás őrizetbe vették, majd csütörtökön a belényesi bíróság 30 napos előzetes letartóztatásra ítélte. Az ügyben további vizsgálat zajlik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!