Kék hírek

2 órája

Ittas vezetésért büntettek a rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei október 15-én ellenőrző akciókat végeztek, amelyek során 97 büntetést szabtak ki összesen 46.015 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként négy jogosítványt és hat forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 56-ot gyorshajtás miatt, kilencet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet szabálytalan parkolásért szabtak ki, további 26 szankciót pedig egyéb közúti kihágások miatt adtak.

Ittasan vezetett. Egy 39 éves biharrósai (Roșia) férfit állítottak meg a rendőrök október 15-én 8 óra körül a 767-es megyei úton Bihardobrosdnál (Dobrești). Az igazoltatás mellett a sofőrt meg is szondáztatták. Mint kiderült, a légalkoholszintje 0,90 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Beíratlan autó. Egy 27 éves helyi fiatalembert állítottak meg a rendőrök Tenke egyik utcáján. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a sofőr egy beíratlan autót vezetett. Vizsgálat folyik az ügyben.

Nemzetközi körözés. Az olasz hatóságok által keresett, nemzetközileg körözött személyt kaptak el a rendőrök október 15-én 13.30 óra körül Biharszentandráson. A 40 éves aradi férfi ellen Olaszország területén elkövetett migránscsempészés gyanúja miatt adtak ki európai elfogatóparancsot. A férfi előzetes letartóztatásban marad, míg át nem adják az olasz hatóságoknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában