Tűzesetek

1 órája

Megsérült egy személy a hegyközpályi tűzben

Forrás: ISU

BN-összeállítás

Kigyulladt egy garázs Hegyközpályiban vasárnap, a tűzoltókat 10.30 órakor riasztották. A helyszínre a nagyváradi 2-es tűzoltóállomástól mentek ki két speciális tűzoltókocsival és egy rohammentővel. A kiérkezést követően mintegy 15 perc alatt lokalizálták és eloltották a lángokat, megmentve ezáltal a garázs 80, valamint az ott tárolt pellet és tűzifa 90 százalékát, illetve a két szomszédos épületet is. Mindeközben a rohammentősök ellátták, majd kórházba szállították az ingatlan tulajdonosát, aki megpróbálta eloltani a lángokat a tűzoltók kiérkezése előtt, s eközben elsőfokú égési sérüléseket szenvedett a mellkasa bal oldalán. A tüzet egy rövidzárlat okozhatta. Elégett a garázs tetőjéből tíz négyzetméternyi rész, két köbméternyi pellet és tűzifa, egy műanyag tartály, egy kompresszor és körülbelül 20 méternyi elektromos vezeték.

Forrás: ISU

Szintén aznap menet közben gyulladt ki egy személyautó a 76-os jelzésű országúton, Félixfürdőn. A tűzoltókat délután 16.30 óra körül riasztották, a helyszínre a püspökfürdői osztagtól mentek ki, a lángokat kevesebb mint 10 perc alatt oltották el. A tüzet elektromos meghibásodás okozhatta, a lángok a motorházat, a hátsó gumiabroncsokat és a csomagtartó műanyag részét érintették. Személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában