Gyász

2023.12.21. 08:44

Gyászhírek, december 21.

Három éve, hogy a felejthetetlen, szeretett FÁBIÁN MÁRIA (szül. GYARMATI), feleség, anya, nagymama nincs közöttünk. Míg élünk, nem feledünk! A Fábián család.

*

Egy hónapja itt hagytál minket a fájdalmunkkal és a gyásszal! Örökké emlékezni fogunk rád, KÖNYVES MARGIT. A gyászoló család.

*

„A ki hisz a Fiúban, örök élete van” (János 3,36). Őszinte részvéttel kívánunk vigasztalódást Szűcs Éva munkatársunknak, édesanyja elvesztése fölötti gyászában. Kérjük a Kegyelem Urát, vigasztalja meg Szentlelke által a feltámadás és az örök élet bizonyosságában. ABFRA! A Királyhágómelléki Református Egyházkerület munkatársi közössége.

*

Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, aki ismerték és szerették, hogy a drága testvér, sógornő és keresztanya, USZKAI ILONA türelemmel viselt betegség után, 63 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése december 22-én, pénteken a püspöki temető kápolnájától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle nővére, Kati, sógora, Józsi, keresztlánya, Noémi és keresztfia, Lóránt, családjaikkal.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, nagypapától, sógortól, nagybácsitól, KAPÁS JÓZSEFTŐL, élt 81 évet. „Örök álom zárta le szemed, Megpihenni tért két dolgos kezed. Ha egy könnycsepp gördül le arcunkon, Azért van, mert szeretünk, hiányzol nagyon. Bennünk él arcod, végtelen szereteted, Megmarad szívünkben örökké emléked.” Temetése december 22-én, pénteken 12 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában