Gyász

2024.09.06. 07:49

Gyászhírek, szeptember 6.

„Az ember múlhatatlan ezen a földön, addig él, míg valaki emlékezik rá.” (Szabó Magda) Szívünkben élnek szeretteink, emlékezünk a 31 éve elhunyt édesapára, nagyapára, ZEFFER PÁLRA és a 11 éve elhunyt édesanyára, nagymamára, ZEFFER JULIÁNNÁRA. Emléküket őrzi lányuk, Erika, unokájuk, Palkó.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre és legdrágább édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. OKOS ANDRÁSRA (Fugyivásárhely), aki ma 7 éve itt hagyott bennünket, de szívünkben örökké él, és hiánya pótolhatatlan a számunkra. Nyugodj békében, pihenésed legyen áldott és csendes! Emlékedet örökké őrizzük. A szerető család.

*

Mély fájdalommal és szomorú szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, DARI ILDIKÓTÓL. Emléke legyen áldott! Utolsó útjára ma, szeptember 6-án, pénteken 14 órakor kísérjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodj békében, drága testvérem, Ildikó! Búcsúzik tőle szerető testvére, Marika, sógora, Pista, keresztlánya, Mónika, férje, Zsolti és unokahúga, Jessica.

*

Fájó szívvel emlékezünk CZOBOR JÓZSEFRE. Ma 3 éve annak a szomorú napnak, amikor a drága apám végleg itt hagyott bennünket. Emléke, míg élünk, szívünkben marad. „Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a fényt, a derűt, a meleget, Csak egyetlen fénysugarat hagytál, az emlékedet.” Emléked örökké őrizzük! A családod.

*

Szomorú szívvel emlékezünk SZABÓ JÁNOSRA (Belényesújlak) halálának 30. évfordulóján. A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünk fájdalma örökre megmarad. Nyugodjon békében! Szerető felesége, leánya, unokái, Ervin és Eduárd.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, TÓTH PIROSKÁRA (szül. VARKUS, Biharpüspöki), akit ma 5 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. Egy őszi napon az életed véget ért, bánatot ránk hagyva elmentél. Örök az arcod, nem száll el szavad, mosolyod a lelkünkben marad. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké szerető férje, Imre, fia, Zoltán, menye, Viola és a két imádott unokája, Szabolcs és Gergő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában