Állásbörze

2024.09.13. 11:24

Nagyvárad Job Expo: mintegy 50 munkahely a PGS Sofa&Co állásajánlatában

Javában folynak a bihari megyeközpont legjelentősebb állásbörzéje – a Nagyvárad Job Expo – idei második kiadásának előkészületei.

Azokat, akik állást keresnek, vagy munkahelyet váltanának, valamint a személyzetet kereső vállalatokat várják az őszi állásbörzére, amely október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). A PGS Sofa&Co 46 álláskínálattal vesz részt az eseményen. A társaságnak szüksége van PAL vágógép- és szivacsvágógép-kezelőre (7 hely), villanyszerelőre (1), minőségellenőrre (5),  összeszerelő termelési operátorokra (30), humánerőforrás-specialistára (1), informatikai szakemberre (1) és nyersanyag-hitelesítési felelősre (1).

A kárpitozott bútorok gyártásával foglalkozó PGS Sofa&Co mintegy 900 alkalmazottat foglalkoztat három romániai munkapontján (Nagyvárad, Bihar és Nagysármás). 

„Modern és folyamatosan fejlődő termékeinket a minőségi szabványok szem előtt tartásával tervezzük és gyártjuk, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek Európában és ügyfeleinknek szerte a világon. Romániában több mint 20 évi jelenlét alatt, a PGS folyamatosan befektetett a képzettségi szint növelésébe és a termelési folyamatok fejlesztésébe, ezzel is előnyben részesítve a teljesítményt az üzleti élet minden területén. A cégcsoport, amelynek tagjai vagyunk, előretekintő, így minden feltétel adva van ahhoz, hogy kreatívabbak, produktívabbak és innovatívabbak legyünk”, mondják a PGS Sofa&Co képviselői.


Nagyvárad Job Expo – 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására eddig 15 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult és Gruber Logistics. Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.

Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában. A regisztrációval kapcsolatos információkat a kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában