Gyász

2024.09.05. 08:29

Gyászhírek, szeptember 5.

Örök szeretettel és soha nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett halottunkra, SZÉLES TERÉZRE halálának 24. évfordulóján. Hiánya pótolhatatlanÖrök szeretettel és soha nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett halottunkra, SZÉLES TERÉZRE halálának 24. évfordulóján. Hiánya pótolhatatlan, az űr a szívünkben míg élünk, betöltetlen marad. Őt nem felejtő két lánya és férje, az űr a szívünkben míg élünk, betöltetlen marad. Őt nem felejtő két lánya és férje.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki EMŐDI ANDRÁS és EMŐDI TAMÁS munkatársainknak és a családnak, a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. „Én vagyok a feltámadás és az élet: aki hisz én bennem, ha meghal is, él.” (Jn. 11,25) A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Igazgatótanácsa és munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre és édesanyára, TÓTH GYULÁNÉRA (szül. FODOR JOLÁN, Bors) halálának 14. évfordulóján. „Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, De emléked szívünkben örökre megmarad.” Nyugodj békében! Bánatos férje és leánya.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, KOVÁCS MÁRIA életének 77. évében elhunyt. Temetése szeptember 6-án, pénteken 13 órától a biharpüspöki kápolnától. Emléke legyen áldott! Nyugodjon békében! A gyászoló család.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában