Tudnivalók

2024.06.03. 08:51

Felvételi a budapesti Magyar Táncművészeti Egyetemre

Június 13-án 15 órától felvételt és felmérést hirdet a budapesti Magyar Táncművészeti Egyetem az Árkádia Színházban a nagyváradi Szigligeti Színházzal együttműködésben. Az esemény regisztrációhoz kötött. A budapesti Magyar Táncművészeti Egyetem ismét Nagyváradra látogat egy felvételi és felmérés keretén belül. A 2024/2025-ös tanévre felvételit a következő szakirányokra hirdetnek és az alábbi korosztályok jelentkezését várják: klasszikus balett – 4. osztályt végzett lányok és fiúk (9–12 éves); néptánc – 8. osztályt végzett lányok és fiúk (14–16 éves). A felmérés lényege, hogy segítséget nyújtson a szakirányválasztásban a 2025/2026 után induló klasszikus balett (7–8 évesek), modern, színházitánc, néptánc (11–13 évesek) iránt érdeklődők számára.

Fontos! Az érdeklődők mindenképp vigyenek magukkal izolírt (polifoamot), a lányok felvételi viselete tornadresszből vagy egész testes (tankini) fürdőruhából álljon, míg a fiúké egy ujjatlan/rövidujjú pólóból és rövid cicanadrágból. Regisztrálni, valamint érdeklődni, a titkarsag@szigligeti.ro e-mail címen lehet június 12, 16 óráig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában