Gyász

2024.06.28. 07:00

Gyászhírek, június 28.

Szívünk örök szeretetével emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, anyósra, SZEGEDI MÁRIÁRA halálának 23. évfordulóján. Áldott drága lényének emléke, nyugodjon békében. Szerettei.

*

„Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagytam emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre.” Fájó szívvel emlékezünk a ma egy éve elhunyt drága tatára, PAPP SÁNDORRA. Emlékét szívünkben őrizzük. Unokája, Krisztina, fia, Csaba, menye, Enikő és nászasszonya, Erzsike.

*

A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünkben a fájdalom örökre megmarad. Szomorúan emlékezem drága édesanyámra, KÁDAS MÁRIÁRA halálának 16. évfordulóján. Leánya, Andi.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, ID. KOR IMRÉRE halálának 8. évfordulóján. „A szeretet a legszebb emlék, melyet mások szívében hagyunk magunk után.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.

*

Kértem az Istent, álmodjak veled, Csak egy percre foghassam újra a kezed. Csak egy kicsit láthassalak újra, Hisz olyan nagy a lelkemnek súlya. Elém rajzolódtak nehéz gondjaim, És az, hogy Te fentről segíted napjaim. Akkor jöttem rá, hogy te vagy az angyalom, Ki őriz engem a szomorú napokon. Tudom, egyszer újra látlak, és Addig is, imáim hozzád szállnak. Nélküled szomorú, üres lett a ház, A családból hiányzik egy fénysugár. Köszönjük, hogy éltél, hogy bennünket szerettél, Nem hagytál el minket, csak álmodni mentél. Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk ALBIRT SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Nyugodj békében, Te drága lélek! Bánatos feleséged, Éva, lányod, Móni és kisunokád, Hannika.

*

NOSZEK ERZSÉBET, aki már 4 éve csendesen eltávozott a minden élők útján. Csendes legyen álmod, találj odafönn örök boldogságot! Kísérje utadat Isten és az ég, a felhőkön túl, találkozunk még! A te örökké bánatos férjed, Laci.

*

Haláluk évfordulóján fájdalommal emlékezem drága szüleimre, FARKAS FERENCRE és PIROSKÁRA (Nyüved). Áldott legyen emlékük! Lányuk, Irma és családja.

*

Szívünkben mély fájdalommal, lelkünkben örökké tartó szeretettel emlékezünk drága szeretteinkre, MANCZ JÁNOSRA és MANCZ ERZSÉBETRE haláluk 12. évfordulóján. Fiatok, Dávid, bánatos szüleitek, testvéreitek és az egész család.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában