Támogatott tartalom

2024.07.19. 00:00

Eurocassa – kiváló minőségű termékek széles választéka

A nagyváradi Matei Corvin utca 2A szám alatt található Eurocassa bevásárlóközpont kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja a vásárlóknak. Nálunk megtalálhatja a legfontosabb építőanyag-beszállítók választékát, és szakértői tanácsadással is szolgálunk álmai otthonának felépítéséhez. Barkácstermékek, elektromos és kézi szerszámok, valamint kész festékek és dekorációs vakolatok széles választéka teszi teljessé üzletünk kínálatát.

Ha Bihar megyében vagy a környéken szeretne építkezni, akkor számíthat ránk! A következőkkel várjuk:

● Szaktanácsadás

Nem kell egyik napról a másikra építőanyag-szakértővé válnia, mi megoldjuk! Tanácsadóink a legjobb opciókat kínálják az ön projektjéhez.

● Testre szabott ajánlatok

Üzletünkben az ajánlatok a vásárló igényeinek és a vásárolt mennyiségnek megfelelően személyre szabottak.

● Garancia a minőségre

Ügyfeleink kérhetik a gyártók megfelelőségi tanúsítványait.

● Gondjainkra bízott áruk

Az árut nem kell átvennie, amikor megvásárolja, hanem bizonyos ideig a raktárunkban hagyhatja.

● Készletek

Elismertek vagyunk az általunk kínált termékek sokféleségéről.

 

Prémium minőségű építőanyagok

Az Eurocassa az építőanyag-ipar vezető gyártóinak forgalmazójaként ismert a piacon: Knauf, Knauf Insulation, Cemix, Wienerberger csoport (Porotherm, Tondach, Semmelrock, Terca), Cemacon, Austrotherm, Holcim, Mapei, Sika, Terran és mások.

Az évek során a kémiai jellegű építőanyagok és technológiák olyan ismert, vezető nemzetközi gyártói csatlakoztak a vállalathoz, mint a Cesal by Atlas, a falazóanyagok, kerámialapok és előregyártott betonelemek neves gyártója, a Leier vagy az Oskar és Danke kiváló minőségű, belső és külső burkolatokhoz használt termékei.

A vásárlók jó vagy prémium minőségű barkácstermékeket, elektromos és kéziszerszámokat, kész színes festékek és dekoratív vakolatok széles választékát találhatják itt, valamint kerámialapokat is vásárolhatnak.

A termékek kiválasztásához nem kell feltétlenül felkeresniük központi székhelyünket, telefonon is megkaphatnak minden szükséges információt az alábbi számokon: 0771-304-703 vagy 0745-606-634.

Eurocassa – több mint 25 éves családi vállalkozás

Az Eurocassa Premium a Damaco vállalatcsoport tagja, amelynek fő tevékenysége 1994 óta az építőanyagok kereskedelme és szállítása. A vállalatcsoport megalakulása és fejlődése Mircea Maier érdeme, aki hatalmas tapasztalattal rendelkezett az előállítás és a kereskedelem terén, valamint szilárd üzleti elvei voltak.

A vállalatcsoport irányítását 2021-ben lánya, Diana Maier vette át, aki a közös vállalkozásfejlesztés ideje alatt menedzserképzésen vett részt. A partnerek családtagok, és a vállalatcsoport fejlődése során végig támogatták a beruházást.

„Célkitűzései révén az EUROCASSA nem csupán egy üzlet, hanem egy olyan hely, ahol az emberek megvalósíthatják álmaikat, ahogyan azt a vállalat szlogenje is szorgalmazza”, állapítja meg Diana Maier, a Damaco csoporthoz tartozó Eurocassa Premium vezetője.

(H 23667)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában