Figyelem!

2024.07.26. 09:02

Felfüggesztik a villamosközlekedést

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Sínjavítási munkálatok miatt július 29-től felfüggesztik a villamosközlekedést a nagyváradi Aradi úton, a határrendészet székhelye és a Casa Piraților vendéglő közötti szakaszon, tudatja a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL). Ebből kifolyólag a városközpont felől és felé sem fognak járni a szerelvények. A villamosok az alábbiak szerint közlekednek majd: 4-es vonal: Váradszőllős (Nufărul) – Ghillányi/Cantemir út – nagyállomás – CFR-híd és vissza ugyanezen az útvonalon; 2-es vonal: Váradszőllős – állami egyetem – Őssi és vissza ugyanezen az útvonalon; 8-as vonal: CFR-híd – Sinteza – CFR-híd.
Továbbá meghosszabbítják a T9-es villamospótló busz útvonalát a nagypiacig, a következők szerint: Olaszi park – Vitéz/Decebal és Téglavető/Dacia utak kereszteződése – Decebal híd – C. Brâncoveanu – Oneştilor 76. szám – Oneştilor 56. szám – Aradi út – történelmi városközpont 1 – történelmi városközpont 2 (Beöthy Ödön/Iuliu Maniu utca) – holdas templom – torony tömbház – nagypiac. Visszafelé: nagypiac – Nagyvásár tér/December 1. park – Teleki/Primăriei utca – PKE – Aradi út 9. szám – Aradi út (Casa Piraților) – Oneştilor 15B szám – Oneştilor – Decebal híd – Decebal piac – Vitéz és Téglavető utak kereszteződése – Olaszi park.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában